Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ...Όταν οι Led Zeppelin συναντούν τον... Γιώργο Ξανθιώτη!


Ξεκαρδιστικός όπως πάντα ο Δημήτρης Σταρόβας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου στην μουσική σκηνή της Αθήνας όπου εμφανίζεται...
Ειδικά στην εποχή που ζούμε, μια ισχυρή δόση γέλιου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και αυτό ο αγαπημένος Θεσσαλονικιός σόουμαν ξέρει να μας το προσφέρει.
Τον απολαύσαμε να ροκάρει με την κιθάρα του παίζοντας το κλασικό "Whole Lotta Love" των θρυλικών Led Zeppelin αλλά... διασκευασμένο επί το ελληνικότερο, αφού αντί να ακούσουμε τα λόγια του πασίγνωστου τραγουδιού τον ακούσαμε να ερμηνεύει το "Τσικουλάτα" του Ξανθιώτη!
Φυσικά δεν παρέλειψε να κρίνει και να κατακρίνει την επικαιρότητα, αλλά και τα τουρκικά σίριαλ που έχουν κατακλύσει την Ελληνική τηλεόραση, ερμηνεύοντας σε... άπταιστη τουρκική, μια σύνθεση δικής του έμπνευσης, "μεταγλωττίζοντας" το δρώμενο που παιζόταν πίσω του αλλάζοντας καρέκλες ανάλογα με τον χαρακτήρα που μεταγλώττιζε!
Τέλος όπως θα δείτε και στο απόσπασμα του βίντεο που σας παρουσιάζουμε, ερμήνευσε όπως μοναδικά ξέρει ο ίδιος... παγκόσμιες επιτυχίες του!




www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Weather by Freemeteo.com
Katerini Blogs SYNC BLOGS