Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Axl Rose απαιτεί το κλείσιμο μίας έκθεσης φωτογραφίας που θεωρεί απαξιωτική για την εικόνα του


 Axl Rose απαίτησε από μία φωτογράφο να κλείσει την έκθεσή της στο Los Angeles, καθώς περιέχει μία φωτογραφία που τον δυσφημεί.


Ο Rose όπως φαίνεται έχει ενοχληθεί πολύ από τότε που ενημερώθηκε πως η συλλογή της Laura London "Once Upon A Time... Axl Rose Was My Neighbour" περιέχει μία εικόνα που όπως ισχυρίζεται η καλλιτέχνης πρόκειται για την πόρτα του γκαράζ του τραγουδιστή στην οποία είναι γραμμένη με σπρέι η φράση "Sweet Child Of Die".

Η London ισχυρίζεται επίσης πως ο ίδιος ο Rose ήταν αυτός που έγραψε την πόρτα, μετά από έναν τσακωμό με την πρώην γυναίκα του, Erin Everly, όμως σε δήλωση που έκανε μέσω των δικηγόρων του, ο frontman των Guns N' Roses αρνείται πως το γκαράζ που φαίνεται στη φωτογραφία του ανήκει.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Rose έστειλαν την ακόλουθη επιστολή:

«Ο κύριος Rose δεν ζωγράφισε ποτέ τίποτα με σπρέι. Οι αισχρές και εμπρηστικές δηλώσεις σας έχουν σαν σκοπό να κερδίσουν την προσοχή του κόσμου και να γεμίσουν τις τσέπες σας με λεφτά.»

Η London τροποποίησε την περιγραφή της εικόνας μετά την προειδοποίηση από τους δικηγόρους του Axl Rose, παρ' όλα αυτά η φωτογραφία παραμένει στην έκθεση.

www.pinnokio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Weather by Freemeteo.com
Katerini Blogs SYNC BLOGS