Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Απίστευτο:11χρονo κοριτσάκι συνήλθε από κώμα μόλις άκουσε Adele!


Το 11χρονο κοριτσάκι της φωτογραφίας σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον θάνατο χάρη στην… Adele, την γνωστή τραγουδίστρια....
Η Σάρλοτ σε ηλικία 11 ετών έπαθε αιμορραγία στον εγκέφαλο την ώρα που έβλεπε ταινία με την μητέρα και την αδερφή της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της διαγνώστηκε ανεύρυσμα στην βασική αρτηρία του εγκεφάλου.
Έπεσε σε κώμα. Έπαθε τόσα πολλά εγκεφαλικά και η κατάσταση της ήταν τόσο σοβαρή, που οι γιατροί είπαν στους δικούς της να της πουν το τελευταίο αντίο.
«Οι γιατροί μου είπαν να την χαιρετήσω. Μόλις κατάλαβα ότι θα χάσω το κοριτσάκι μου, έπαθα σοκ. Ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι στο δωμάτιο της κλινικής και την προσπάθησα να την αγκαλιάσω, αλλά ήταν καλωδιωμένη στα μηχανήματα. Τότε ακούστηκε από το ραδιόφωνο το τραγούδι της Adele», λέει η μητέρα της και βουρκώνει.
«Ξεκίνησα να τραγουδάω, γιατί της άρεσε πολύ η Adele και το συγκεκριμένο τραγούδι το τραγουδούσαμε μαζί… Άρχισε να χαμογελάει και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν η πρώτη φορά που αντιδρούσε. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει. Οι νοσοκόμες μου είπαν να συνεχίσω να τραγουδάω».
Η μικρή, αφότου συνήλθε, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στον εγκέφαλο, ενώ δεν μπορούσε να μιλήσει και να δει.
Μέσα σε δύο μήνες το κορίτσι κατάφερε να μιλάει και να περπατάει ξανά, ενώ πηγαίνει και στο σχολείο.
«Το τραγούδι της Adele την έσωσε. Λατρεύει την μουσική και έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα», λέει σήμερα συγκινημένη η μητέρα της.


 http://www.dekaneisplaka.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Weather by Freemeteo.com
Katerini Blogs SYNC BLOGS