Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ Ο DJ X ONE

Την Κυριακή 5-2-12 στις 21.00   πραγματοποιήθηκεστο SISHA CLUB   στον Πειραιά  η παρουσίαση του DIGITAL  CD SINGLEτου DJ X ONE  από την WARNER MUSIC
Ο DJ X ONE   στα deck  ξεσήκωνε τον κόσμο από την προσέλευση  με ελληνικές και ξένες  επιτυχίες


Τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το cd single είναι ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ-NEVERTOGETHER, DUKUDUKU ,I M FREAK , CALL ME . Οι Special guest που συμμετείχαν ήταν πολλοί ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ  , NINA D , CHRISTIANA TZINIOLI, M.i.K.E ,NIKOLETA PERAKI,PANOS TSERPES,ELSA STAVROU,CHRISTOS ALEXANDROU ,οι οποίοι και έδωσαν το παρόν  στην παρουσίαση ξεσηκώνοντας τους θαμώνες  με τις επιτυχίες τους, ευχαρίστησαν τους χορηγούς, τον κόσμο που έδωσε τον παρόν και τέλος όλους τους συντελεστές του cd single.Αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός από τις γνωστές επιτυχίες τους που κάνουν αίσθηση στα ΜΜΕ τραγούδησαν και προσωπικά  τους τραγούδια όπως  ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , το ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ από τους one, το ΓΙΝΕ ΒΡΟΧΗ  και το LOVE ME KISS EMEBABY  τα οποία έδωσαν τις  καλύτερες εντυπώσεις.
Την ίδια μέρα γυρίστηκαν ,τα videoclip ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ με σκηνοθέτη τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΟ  ο οποίος και έχει σκηνοθετήσει και το I M FREAK   και το CALL ME από τον σκηνοθέτη ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗ.
Η WARNER MUSIC  μας παρουσιάζει  το πρώτο video clip  «Ι Μ FREAK» από CD SINGLE -SHUT UP AND DANCE του DJ X ONE
Το πρώτο τραγούδι από το  Digital cd single SHUT UP AND DANCE  και την WARNER MUSIC έχει τίτλο «Ι Μ FREAK» video clip των CHRISTO ALEXANDROU & CHRISTIANA TZINIOLI !
Άκρως φρικιαστικό  είναι το νέο video clip του Christou Alexandrou και της Christianas Tzinioli  που γυρίστηκε   στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο Κρύο
«Ι ‘Μ FREAK FOR YOUR LOVE » τραγουδάνε, με φόντο  ένα τρομαχτικό ξωτικό ξεχασμένο στο δάσος της Αθήνας ,  τον μπλε ουρανό και το άπλετο Ελληνικό  φως που το έχουν ξεχάσει καιρό  .
10 ώρες  κράτησαν τα γυρίσματα του video clip


Σε λίγες μέρες στις οθόνες σας μην Φρικάρετε
Συμπεριλαμβάνεται στο Digital  CD single με 5 τραγούδια του DJ Χ ΟΝΕ   με τίτλο SHUT UP AND DANCE  από την WARNER MUSIC - DIGITAL DISTRIBUTOR.Ο DJ X ONE, αποτελεί πλέον ένα από τους πιο ανατρεπτικούς και επιδραστικούς καλλιτέχνες των experimental house , pop instrumental ,House ,Dance hip-hop music , ήρθε για να μείνει! (για να γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής)
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ WARNER MUSIC GREECE- DIGITAL DISTRIBUTOR
DJ X ONE & JUN AREIA   FEAT CHRISTOS ALEXANDROU VS CHRISTIANA TZINIOLI-
I ‘M FREAK
ΜUSIC:   DJ X ONE & JUN AREIA
LYRICKS:     DJ X ONE
LABEL WARNER MUSIC
Σκηνοθεσία :  Μαυρομούστακος Μιχαήλ
Β.Σκηνοθέτη : Άρης Λεχουρίτης
Δ.Φωτογραφίας : Kris Tsiakiris
MAKE UP ARTIST :  Πόπη Κάππα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Weather by Freemeteo.com
Katerini Blogs SYNC BLOGS