Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Έλληνας έπιασε δουλειά στο facebook με αμοιβή 100.000 ευρώ το χρόνο

Αν και για πολλούς ακούγεται ανέφικτο για τον 23χρονο, όμως, Γιώργο Καρνά είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Κατάφερε να κερδίσει με τις γνώσεις και την αξία του μία θέση στον παγκόσμιο κολοσσό του facebook με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.
Ο νεαρός από την Μυτιλήνη αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του πανεπιστημίου στο Πειραιά και συνέχισε με μεταπτυχιακό στο Cambridge στην Αγγλία.
Στη συνέχεια έστειλε δεκάδες βιογραφικά σε ελληνικές εταιρίες από τις οποίες δεν πήρε ποτέ απάντηση. Τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως, έστειλε βιογραφικό στο facebook, του απάντησαν ένα μήνα μετά και του ζήτησαν να του πάρουν συνέντευξη μέσω Skype. Στην συνέχεια τον κάλεσαν στα κεντρικά για την τελική διαδικασία και ταξίδεψε με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Εκεί ακολούθησαν πέντε συνεντεύξεις των 45 λεπτών. Μετά από λίγο καιρό και ενώ είχε επιστρέψει στην Ελλάδα τον ενημέρωσαν ότι έγινε δεκτός και άρα υπάλληλος στο facebook.
Και φυσικά μία τέτοια θέση εργασίας θα έχει και την ανάλογη αμοιβή. 100.000 ευρώ το χρόνο θα πληρώνει το facebook τον Έλληνα νεαρό ενώ το συμβόλαιο που έχει υπογράψει περιλαμβάνει και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που πολλοί θα ζήλευαν.

paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Weather by Freemeteo.com
Katerini Blogs SYNC BLOGS