Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

“Οι Guns N’ Roses χρωστάνε το reunion στους οπαδούς τους”

Ένα θέμα που απασχολεί πολύ τη rock και metal κοινότητα από τις αρχές του έτους που διανύουμε επανέρχεται στο προσκήνιο από τον πρώην drummer των Guns NRoses, Steven Adler. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο μουσικός συζήτησε το θέμα περί reunion των Guns NRoses και μερικά από αυτά που είπε ακολουθούν:


«Πάντα λέω πως όσο οι πέντε μας ζούμε μπορεί ακόμη να συμβεί. Τώρα όμως πιστεύω πως θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Το πιο σημαντικό είναι πως οι GNR το χρωστάνε στους οπαδούς τους. Τους χρωστάνε μια reunion περιοδεία».
«Γιατί κάποτε ήμασταν τόσο επιτυχείς; Γιατί ήμασταν οι πέντε μας. Είχαμε κάτι το μοναδικό. Είχαμε δεθεί. Υπάρχει κάτι που ο
Axl και οι δικηγόροι του δεν μπορούν να πάρουν κι αυτό είναι οι στόχοι που εκπληρώσαμε όλοι μαζί, τους στόχους που είχαμε από νεαρά παιδιά. Δεν τους μισώ τώρα. Οι πληγές μου επουλώθηκαν. Είναι κρίμα που ο Axl και ο Slash δεν μιλάνε. Κάθε μέρα που δεν μιλάνε είναι μέρος της μαγείας που χάνεται. Ακόμα κι αν επρόκειτο να κάνουμε όλοι μαζί ακόμα μια περιοδεία, ένα album ή απλά ένα κομμάτι, οι Θεοί θα ήθελαν να το ακούσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Weather by Freemeteo.com
Katerini Blogs SYNC BLOGS