Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Μπίλης Καντίλης κάνει στάση...στην αίθουσα τέχνης και λόγου "ΜΑΤΙ"

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ένας άνθρωπος αεικίνητος, ανήσυχος, δημιουργικός, ταλαντούχος και αν συνεχίσω να γράφω για τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν τον θα ξεχάσω το τι πραγματεύεται η ανάρτηση μας. Ο Πασχάλης Τσαρούχας λοιπόν για να μη μακρηγορώ διαπρέπει και στη συγγραφή παιδικών βιβλίων διότι είναι γνήσιος και πρωτότυπος, με λεπτό χιούμορ και ηθοπλαστικό σκοπό και θα είναι παρών για να μας παρουσίασει το καινούριο του βιβλίο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα, που δεν θέλεις να αφήσεις από τα χέρια σου. Γίνεσαι μέρος της περιπέτειας, έχει δράση, και είναι πολύ εύθυμο. Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί το πρώτο από μία σειρά βιβλίων με ήρωα τον «Μπίλη Καντίλη» που πρόκειται να εκδοθούν.
Ο «Μπίλης Καντίλης» πραγματεύεται την φανταστική εμπειρία της συμμετοχής στον αγώνα Paris-Dakar, τον πιο σκληρό αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως. Ο εφτάχρονος ήρωας του βιβλίου έχει συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι τον πατέρα του. Ο συγγραφέας μέσα από αυτή τη σχέση πατέρα-γιού περνάει στους αναγνώστες διάφορα μηνύματα και πληροφορίες χρήσιμες για όσους αγαπούν τη μοτοσικλέτα και τους αγώνες ακόμα και αν είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Ο πιο σημαντικός σκοπός και στόχος του βιβλίου όμως είναι τα παιδιά να αποκτήσουν από μικρή ηλικία όσο το δυνατόν καλύτερη παιδεία σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τη μοτοσικλέτα. Η σωστή οδηγική συμπεριφορά και η ασφάλεια στο δρόμο είναι μεγάλης σημασίας για τον Πασχάλη Τσαρούχα και ο «Μπίλης Καντίλης» στοχεύει στο να εισάγει στα παιδιά αυτή την ιδέα αλλά και να αφυπνίσει τη χαμένη συνείδηση των μεγάλων.
Ο Μπίλης Καντίλης θα κάνει τη στάση του στην πόλη μας και στην αίθουσα τέχνης και λόγου "ΜΑΤΙ" την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 8:00 μ.μ.  να είστε όλοι εκεί!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Weather by Freemeteo.com
Katerini Blogs SYNC BLOGS