Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Αντώνης Ρέμος: "Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα βρεθώ αντιμέτωπος με τόσα αδιέξοδα, τόση λάσπη και τόσες απογοητεύσεις"


"Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι στα 40 μου θα βρεθώ αντιμέτωπος με τόσα αδιέξοδα, τόση λάσπη και τόσες ανθρώπινες απογοητεύσεις" δηλώνει ο Αντώνης Ρέμος, κάνοντας τον δικό του απολογισμό.
Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: "Μου ήρθαν μαζεμένα τόσα προβλήματα τα οποία έπρεπε να διαχειριστώ με την καθημερινότητα να τρέχει, που νόμιζα ότι δεν θα είχα την αντοχή. Κυριολεκτικά ήταν η ώρα της κρίσης, όπου αναγκάστηκα να επαναπροσδιορίσω πραγματικά τα πάντα – αξίες, ανθρώπους, προτεραιότητες και στόχους". Ο τραγουδιστής μίλησε και για τους ανθρώπους που βρίσκονταν ή βρίσκονται τώρα στο πλάι του λέγοντας χαρακτηριστικά: " Η οικογένεια και οι λίγοι και πραγματικοί φίλοι που έχεις δίπλα σου είναι το μόνο υγιές κομμάτι μέσα σε όλη αυτήν την παράνοια", αναφέρει χαρακτηριστικά. Ποιους ονοματίζει ως τέτοιους; "Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που είναι πραγματικοί και τσεκαρισμένοι φίλοι. Ενώ η Μαρινέλλα είναι πλέον οικογένειά μου".

Πηγή: Radar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Weather by Freemeteo.com
Katerini Blogs SYNC BLOGS